October 26, 2019

BAL NOSTALGIQUE - featuring de foutste party

January 18, 2020

In de spotlight

Lions Club Aarschot neemt u mee terug naar de jaren 60, 70 en 80 !!

June 26, 2018

Op vrijdag 5 oktober neemt Lions club Aarschot u mee op een muzikale trip door de jaren 60, 70 en 80.

We beginnen met Garry Hagger, de zanger stopte al zijn favoriete evergreens uit de jaren ’60 en ’70 in een nieuw actueel Nederlandstalig jasje. Allemaal liedjes die hij destijds als jonge knaap meezong met de jukebox. Muziek van nu dus, maar met een nostalgische knipoog.

Daarna gaan we gewoon door met de Motown Supremacy. Drie beeldschone dames met een onvoorstelbare soul stem met daarachter een funky live-band en een set list die u door de geschiedenis van de Motown muziek brengt. Denk aan de Supremes, Martha Reeves, de Vandellas, Gladys Knight en de Pips, de Marvelettes, Stevie Wonder, Marvin Gaye, en nog veel anderen.

Stel u voor: prachtige jurken, iconische dance moves, en sensationele muziek van "Hitsville USA". Dit platenlabel produceerde  meer nummer één hits dan Elvis, de Beatles and de Beach Boys samen!

Motown Supremacy will take you back in time with classics like “Baby Love”, “Where Did Our Love Go”, “Stop! In The Name Of Love”, “Dancing In The Street”, “Ain’t No Mountain High Enough”, “Jimmy Mack”. . .Watching Motown Supremacy, you won’t be able to resist the the temptation to get up and dance.

DE OPBRENGST VAN DIT EVENEMENT GAAT VOLLEDIG NAAR ONZE GOEDE DOELEN.

Praktische info:

Datum: Vrijdag 5 oktober 2018

Deuren: 20:00 uur

Locatie:

Kasteel van Nieuwland - Beemdenstraat 61, 3200 Aarschot

Kaarten:

Kasteel van Nieuwland

Bistro Omer (Grote markt Aarschot)

Bij de Lions Club Leden

Online (Visa - Master card of overschrijving)

Prijs:

Individuele tickets: 30 € - inbegrepen een glas champagne